Дрогираният шофьор Кристиан Николов, който навръх Великден уби журналиста Милен Цветков при

...
Дрогираният шофьор Кристиан Николов, който навръх Великден уби журналиста Милен Цветков при
Коментари Харесай

Убиецът на Милен Цветков бил надрусан с китайска кока

 Дрогираният водач Кристиан Николов, който точно на Великден умъртви журналиста Милен Цветков при злополука на светофара до мол " Парадайз “, е бил под въздействието на висорисков опиат, прочут като китайски кокаин. Това са последните данни, с които разполагат от следствието. Четирите типа дрога в действителност са били смесени в дозата, която е погълнал 22-годишният наркоман, написа " Монитор ".

Младият мъж ще дава отговор пред съда с изключение на за причиняването на гибелта на Милен Цветков и за владеене на високорисков опиат, излиза наяве от обвиняването.

Експертиза по делото сочи, че коктейлът от кокаин, амфетамин, бромазепам и марихуана е обхванат няколко часа преди случая.

Това е и повода Николов да е упрекнат в умишленото ликвидиране на Цветков, защото изцяло умишлено се е качил да кара първокласния си джип “Ауди Q7 ", възложен от майка му. Вещите лица са безапелационни, че Николов е бил изцяло съответен, когато е взел ключовете на водещото се на компанията на майка му Десислава Пешева возило. Съзнавал е, че рискува живота и здравето на себе си и хората с него, както и на инцидентни хора. Въпреки това взема приятелката си Симона Цанкова и Георги Иванов, качва ги в джипа и стартират да обикалят празните софийски улици на Великден.

Кристиан Николов е помел спрелия автомобил на Милен Цветков на светофара просто тъй като фактически не го е виждал. Той е бил в положение близо до заспиването.

Бромазепамът е на основата на лексотана, работи му приспивателно, от амфетамина пък му се смесват цветовете и не може да разграничи светофара дали свети зелено или алено.

Отделно колата на Цветков е с черен цвят, който се слива с покрайнината и е мъчно отличим за човек в такова несъответстващо положение, безапелационни са специалистите. Към момента Кристиан е в ареста. На приятелите му Симона и Георги прокуратурата дефинира гаранции от по 10 000 лв., тъй като отхвърлиха да спомагат на следствието.

Симона съумя да се измъкне без никаква мярка, защото юристът й изясни в съда, че е във фактическо общуване с обвинения Николов. Георги Иванов обаче не съумя, защото юристът му бе просрочил датата за обжалване и съдът отхвърли да я прегледа. Майката на дрогирания палач Десислава Пешева също е под гаранция от 100 000 лв.. Тя като се изключи че е съдружничка с подсъдимия алкохолен необут Миню Стайков, откри средства за скъпия юрист на банкера дезертьор Цветан Василев – Константин Симеонов. Дори и той обаче не съумя да й понижи гаранцията.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР